Luxe geschenkdozen.

Magneetdozen

Wil je graag deze magneetdozen laten bedrukken met je eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks. Deze dozen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen.

Wanneer je zelf een goed idee hebt en wat meer tijd, dan kunnen we ook een tas geheel naar eigen ontwerp en op maat voor je laten maken. Zo kun je dan zelf de uitvoering, formaat en extra’s bepalen.

Heb je juist snel dozen met bedrukking nodig voor een beurs of een ander event? We leveren ook dozen die in kleine oplages worden bedrukt, doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook een 48uurs levering is mogelijk.

Levering binnen 48 uur of 10 werkdagen

Vanaf 100 stuks kunnen we bedrukte dozen leveren, binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Deze dozen kunnen wij laten bedrukken tot 6 Pantone kleuren. Wanneer er spoed is kunnen we voor een toeslag de dozen zelfs binnen 48 uur leveren.

Levering vanaf 10 – 12 weken

We kunnen deze wijndozen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om alvast een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen. Zo kun je profiteren van de scherpste prijs en tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten al ontvangen.

Productinformatie

Uitvoering                Luxe vouwdoos met magneetsluiting 
Materiaal 800, 1.000 of 1.200 grams karton
Druktechniek  Zeefdruk & Offsetdruk
Minimale oplage 100 stuks
Draagkracht Verschilt per ontwerp.

Over deze geschenkdozen

Wil je aan je klanten een mooie geschenkdoos meegeven? Dan is de luxe magneetdoos het perfecte product. Deze dozen zijn gemaakt van dik karton dat tegen een stootje kan. Door de magneetsluiting zijn de dozen makkelijk te sluiten.  De dozen zelf worden plat aangeleverd, waardoor deze dozen niet veel ruimte in beslag nemen en zijn erg gemakkelijk weer in elkaar te vouwen. Wil je de magneetdoos een nog luxere uitstraling geven? Dat kan door bijvoorbeeld een extra satijnen sluitlint of een gouden of zilveren hotstamp op je logo. Met een mat of glans laminaat kun je de dozen de uitstraling geven die passen bij jouw winkel of product!