Plastic verzendzakken

Wil je graag deze verzendzakken laten bedrukken met je eigen logo? Dat kan al vanaf 2000 stuks. Deze zakken zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen.

Wanneer je zelf een goed idee hebt en wat meer tijd, dan kunnen we ook een verzendzak geheel naar eigen ontwerp en op maat voor je laten maken. Zo kun je dan zelf de uitvoering, formaat en opdruk bepalen.

Levering binnen 6 tot 8 weken

Vanaf 2000 stuks kunnen we bedrukte verzendzakken leveren. De zakken worden dan vanaf een rol bedrukt, waardoor ze rondom bedrukt kunnen worden.

Levering vanaf 10 – 12 weken

We kunnen deze zakken op maat maken met een levertijd van ca. 5 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om alvast een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen. Zo kun je profiteren van de scherpste prijs en tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten al ontvangen.

Productinformatie

Uitvoering                Voorzien van een enkele of dubbele plakstrip
Materiaal COEX plastic, leverbaar in verschillende diktes
Druktechniek  Flexodruk / Diepdruk
Minimale oplage 2000 stuks

Over de verzendzak

Plastic verzendzakken kunnen wij in elk gewenst formaat leveren. Naast het formaat kun je ook het model zelf bepalen, bijvoorbeeld een vlakke verzendzak voor onder andere kleding of een verzendzak met een bodem en zijvouw, waardoor deze geschikt is voor schoenendozen of laarzendozen.

Het materiaal van de verzendzakken wordt gemaakt van COEX plastic. Het COEX plastic is aan de buitenzijde wit (of gekleurd) maar aan de binnenzijde grijs of zwart. Hierdoor is je product niet zichtbaar voor de ontvanger of bezorger. Het materiaal kunnen wij in verschillende diktes leveren.

De klep van de verzendzakken kunnen wij voorzien van een enkele of dubbele plakstrip (retourstrip).

Milieuvriendelijk alternatief

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief? Dan kun je kiezen voor biologisch afbreekbaar plastic. (EPI) Deze verzendzakken worden gemaakt van plastic folie waarbij de stof EPI® is toegevoegd. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de plastic tas na verloop van tijd biologisch wordt afgebroken in een tijdsbestek van 12 tot 24 maanden.