Je eigen ontwerp

Bedrukte tassen

Wil je graag tassen laten bedrukken met je eigen logo? Dat kan voor de meeste tassen al vanaf 100 stuks. Ook zijn deze tassen geheel naar wens te “customizen” en te bestellen.

Levering binnen 48 uur of 10 werkdagen

Heb je snel tassen met bedrukking nodig voor een beurs of een ander event? We leveren  tassen die in kleine oplages worden bedrukt. Vaak kan dat al vanaf 100 stuks, voor sommige tassen geldt een minimum van 250 stuks. Deze tassen leveren we binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Wanneer er spoed is kunnen we voor een toeslag de tassen zelfs binnen 48 uur leveren!

Levering vanaf 10 – 12 weken

Wanneer je zelf een goed idee hebt en wat meer tijd, dan kunnen we ook een tas geheel naar eigen ontwerp en op maat voor je laten maken. Zo kun je dan zelf de uitvoering, formaat, hengsels en alle kleuren bepalen.  Iets meer spoed? Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen, waardoor je profiteert van de scherpste prijs en toch alvast wat voorraad hebt.

Maatwerk

Een eigen ontwerp is maatwerk. Neem daarom contact op, zodat we kunnen kijken wat voor jou een mooie bedrukte oplossing is! Alle tassen die je in onze webshop vind zijn te bedrukken en (bij meer tijd) geheel om te bouwen naar jou eigen ontwerp. We denken graag met je mee.