Verpakkingen

"Verras je klanten met een speciale verpakking."

Van vloeipapier tot decolint.

ASSORTIMENT

Om producten mooi te kunnen presenteren, kun je naast inpakpapier ook eens kijken naar geschenkzakjes- en doosjes. Of neem een eens een kijkje bij de cadeaudecoraties. Genoeg keuze!

SALE

Bekijk alle aanbiedingen

All In

“Voor de durfals”.

TREND: ALL-IN!

Er mag geëxperimenteerd worden. Met kleuren, materialen en prints. Het gaat er vooral om dat de stijl eigen is. Koplopers en mensen die een gokje wagen worden gezien als voorbeelden. Mensen die de wereld een beetje veranderen door anders te zijn en daar in te geloven. Is alles verantwoord? Wij vinden van wel, zolang het maar expressief is.

-X-

Mooie kraftzakjes in hippe kleuren. De kracht zit hem soms in de eenvoud. Deze zakjes kun je versieren met een paar mooie linten en een label. Laat je klant er zelf een boodschap op krabbelen. Eventueel een sticker erop en klaar. Persoonlijk, simpel en lief.

NIEUW BINNEN

Een prachtige okergele decolint van jute. Voor een natuurlijke look!
Het lint kun je in de breedte wat uit elkaar trekken voor het creëren van volume.

CADEAUZAKJES

Voor kleine cadeautjes zijn deze fourniturezakjes erg geschikt. Handig om te geven en erg leuk om te krijgen!

PERFECTE KRUL

Splitters, krullers en andere handige hulpjes om slap hangende linten aan te pakken!

VLOEIPAPIER

Vloeipapier is momenteel erg in trek. Waarom? Doordat klanten vaak ook een eigen tas meenemen, mis je soms het moment om je producten “leuk mee te geven”. Door even een vloeipapiertje te gebruiken zorg je voor bescherming en besteed je net even dat beetje extra aandacht. Eventueel een stickertje erop en klaar! Ook leuk: je eigen vloeipapier laten bedrukken.