Trends

Summer vibes!

Kleurig met een hoofdrol voor floral prints

De botanical trend gaat over exotische kleuren en verwijzingen naar de natuur. Groene kleuren worden gecombineerd met heftige felle kleuren. Deze stijl wordt ook vaak gemixt met een jaren ’50 stijl. Alleen leuk voor de zomer? Nope. Ook in het najaar zul je deze trend spotten. De heftige felle kleuren worden iets gedempt en aangepast, maar zal het hele jaar te zien zijn.

Nature's calling

Natuurlijke materialen en bewuste keuzes

In een snelle wereld, zoeken we naar eenvoudige rustpunten. Terug naar de basis: de natuur. Zowel in kleur als materiaalgebruik wordt gekozen voor natuurlijke kleuren en eenvoud. Denk aan mosgroen en de kleur van klei. Afwisselen met een knalkleur mag, maar eenvoud staat bovenaan. Ook zijn we steeds bewuster van de gebruikte materialen. We verlangen naar een schone, overzichtelijke en natuurlijke wereld.

Classic Vintage

Gestileerd, klassiek en nostalgisch

In deze trend wordt terug gekeken naar naar de jaren ’40, ’50 en’60. Strakke vormen en natuurlijke patronen worden gecombineerd met ‘rijke’ kleuren. Zwart, klassiek blauw en groen, zilver en combinaties van goud en koper vullen de stijl aan.

All in

Voor de durfals

Er mag geëxperimenteerd worden. Met kleuren, materialen en prints. Het gaat er vooral om dat de stijl eigen is. Koplopers en mensen die een gokje wagen worden gezien als voorbeelden. Mensen die de wereld een beetje veranderen door anders te zijn en daar in te geloven. Is alles verantwoord? Wij vinden van wel, zolang het maar expressief is.

Tomorrow

To the stars en beyond

Op weg naar de toekomst! In deze trend wordt trots getoond hoe hard we ons ontwikkelen en wat we al hebben bereikt. Zilver, poederige pastelkleuren en strakke dessins vormen de basis.