Proost!

Papieren wijnflestas “Luxe”

Wil je graag deze tassen laten bedrukken met je eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks. Deze tassen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen.

Wanneer je zelf een goed idee hebt en wat meer tijd, dan kunnen we ook een tas geheel naar eigen ontwerp en op maat voor je laten maken. Zo kun je dan zelf de uitvoering, formaat en hengsels bepalen.

Heb je juist snel tassen met bedrukking nodig voor een beurs of een ander event? We leveren ook tassen die in kleine oplages worden bedrukt, doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook een 48uurs levering is mogelijk.

Levering binnen 48 uur of 10 werkdagen

Vanaf 100 stuks kunnen we bedrukte draagtassen leveren, binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Deze tassen kunnen wij op de voor- en achterzijde bedrukken tot 6 Pantone kleuren. Wanneer er spoed is kunnen we voor een toeslag de tassen zelfs binnen 48 uur leveren!

Levering vanaf 5 – 12 weken

We kunnen deze tas op maat maken met een levertijd van ca. 5 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om alvast een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen. Zo kun je profiteren van de scherpste prijs en tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten al ontvangen.

Productinformatie

Uitvoering                Voorzien van een PP, katoenen of satijnen koorden. 
Materiaal 180 grams wit of bruin kraftpapier
Druktechniek  Zeefdruk & Offsetdruk
Minimale oplage 100 stuks
Draagkracht +/- 9 kilogram

Over de wijntas

Papieren wijntassen worden niet alleen gebruikt in slijterijen om er een goede fles wijn of champagne in te verpakken, maar zijn ook ideaal te gebruiken voor het verpakken van een fles als relatiegeschenk. De wijntassen van papier worden gemaakt van 180 grs wit of bruin kraft papier eventueel uitgevoerd met een mat- of glanslaminaat. Door de handgeknoopte koorden hebben deze wijntassen ook een luxe uitstraling. Het formaat van de wijntassen is passend voor één fles wijn of  één fles champagne.

FSC Keurmerk

Ben je als bedrijf transparant in grondstofgebruik en wil je graag een stap verder gaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan kun je deze tassen ook laten maken van FSC® papier met certificeringsnummer.