W-team

Groothandel in verpakkingen

En heel veel winkelmaterialen

We willen onze klanten graag inspireren met mooie ideeën en eerlijke verpakkingen. Op deze pagina lees je hier meer over.

ASSORTIMENT

We hebben een groot assortiment in cadeaupapier, -verpakkingen, draagtassen, promotiematerialen en benodigdheden voor je bedrijf. Linten, tassen, stoepborden en prijstangen: bij ons kun je alles regelen bij een vast adres.

Trots zijn op je bedrijf

IMG_9804

INSPIREREN

We willen je graag inspireren met mooie ideeën en praktische oplossingen, zodat jij het beste uit je bedrijf kunt halen. Je bent trots op je klanten, medewerkers, je producten of diensten en dat mag iedereen zien! We geloven dat je met goede verpakkingen hier de juiste aandacht aan kunt geven: met sprekende dessins, duurzame materialen en goede ideeën helpen we je een heel stuk op weg.

Leuke ideeën kunnen opdoen.

 

20200901_171010

Handel in producten waar iedereen wat aan heeft, van maker tot klant.

IMG_3722

EERLIJKE HANDEL

Onze productenlijn hebben we nauwkeurig samengesteld. Afgezien van functionaliteit, letten we extra op duurzaamheid en op kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze stoepborden: die gaan heel lang mee. En als er dan toch een onderdeel kapot gaat, dan kan dat los worden vervangen, zonder dat je meteen een nieuw bord moet kopen.
Ook hebben we een hele verrassende lijn met milieuvriendelijke tassen, waar geen plastic aan te pas komt. Tot slot kun je bij ons ook kiezen voor fairtrade katoen: tassen die worden vervaardigd in de juiste werkomstandigheden en met reële lonen.

We geloven in eerlijke en duurzame handel met producten waar iedereen wat aan heeft: van de maker tot klant.

KORTE LIJNTJES

Het is één ding om kennis te hebben van juist presenteren,maar we vinden het vooral belangrijk om ook praktisch mee te kunnen denken. Door het geven van hapklare tips, maar ook door op maat te werken komen we samen tot mooie projecten. En die vertaalslag maken we graag op een laagdrempelige manier. Meedenken, ideeën delen en even overleggen. Korte lijntjes en flexibel zijn. Simpel.

Even meedenken, luisteren,  ideeën delen en flexibel zijn. Simpel.

IMG_3773

Bedrukkingen op maat, ook in snelle en kleine oplages.

BEDRUKKEN

Veel van onze producten zijn ook te bedrukken en aan te passen naar jouw wensen. Zo leveren we stickers, draagtassen en verschillende verpakkingen op maat. Volledig aan te passen op vorm, kleur, opdruk en afmetingen. Heb je over enkele dagen een event waar je bedrukte tassen voor nodig hebt en het liefst in kleine aantallen? Geen probleem, maak een afspraak om te kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen!