Verzendmethoden

Bezorgen en afhalen

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Dat is afhankelijk van de bestelling. De verzendkosten worden automatisch berekend en getoond tijdens het bestellen. Wanneer je een bestelling plaatst van minimaal €295,- dan zijn de verzendkosten gratis, mits de bestelling binnen Nederland wordt geleverd.

KAN IK EEN ANDER VERZENDADRES KIEZEN?

Jazeker, tijdens het bestellen wordt gevraagd om je gegevens in te vullen. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, kun je zelf aangeven wat het factuur- en/of verzendadres is.

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

Dit hangt echt af van het soort bestelling. Wanneer je bestelling voorradig is, zal deze binnen 48 uur worden verzonden (met uitzondering van weekend- en feestdagen). Wanneer dat niet het geval is informeren we je over de exacte levertijd. Houdt er rekening mee dat brievenbuspost en pakketpost een levertijd hebben van gemiddeld 1 a 2 werkdagen. Is er grote spoed? Neem dan contact op, we kunnen altijd even overleggen over alternatieve oplossingen.

IK ZIT IN DE BUURT, BRENGEN JULLIE OOK BESTELLINGEN?

Wanneer je bedrijf in de regio zit, dan kun je gebruik maken van onze brengservice. We zorgen dan dat je bestelling binnen 10 werkdagen gratis wordt gebracht of verzonden. Wil je het sneller? Dan betaal je de reguliere verzendkosten of kun je de bestelling afhalen, indien voorradig. Deze keuzeopties verschijnen automatisch tijdens het bestellen en worden aan de hand van de ingevoerde postcode berekent.  Bij de notities kun je eventueel verdere specificaties aangeven.

WANNEER VERZENDEN JULLIE KOSTELOOS?

Bij een bestelling vanaf minimaal €295,- (ex btw) zenden we de bestelling zonder verzenkosten naar je toe.