Contact

W-team
Rijksstraatweg 51
9841 PA, Niezijl
Mobiel: 06-43858579
info@wteam.nl

KVK:   70493413
BTW: NL001584876B39
IBAN: NL86KNAB0256969884

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen, of bijvoorbeeld voor het afhalen van je bestelling. We zijn geopend op maandag tussen 08.00 en 12.00 en uiteraard op afspraak.

Routebeschrijving

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Dat is afhankelijk van de bestelling en wordt automatisch berekend en getoond tijdens het bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid tot afhalen. Wanneer je een bestelling plaatst van minimaal €295,- dan zijn de verzendkosten gratis, mits de bestelling binnen Nederland wordt geleverd. (..)

HOE KAN IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen op de site, naar de kassa navigeren en de stappen doorlopen. Hier kies je ook voor een afleveradres en selecteer je de betaalwijze en verzilver je eventueel een kortingsbon.
Als je al eerder een bestelling hebt gedaan, log dan in met je account. Dan hoef je eigenlijk alleen maar te controleren of de gegevens kloppen.
(…)

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Je kunt kiezen hoe je de bestelling wilt betalen: via Ideal en op factuur. De laatste mogelijkheid is echter alleen beschikbaar voor bestaande klanten, nieuwe klanten ontvangen eerst een proforma-factuur. Wanneer de betaling hiervan is voldaan, verzenden we je bestelling. Betalingen via Ideal worden verwerkt door onze partner Mollie Payments (….)