Handige wijnflesverpakkingen.

Wijndozen

Wil je graag deze dozen laten bedrukken met je eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks. Deze dozen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen.

Wanneer je zelf een goed idee hebt en wat meer tijd, dan kunnen we ook een doos geheel naar eigen ontwerp en op maat voor je laten maken. Zo kun je dan zelf de uitvoering, formaat en extra’s bepalen.

Heb je juist snel dozen met bedrukking nodig voor een event? We leveren ook dozen die in kleine oplages worden bedrukt, doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook een 48-uurs levering is mogelijk.

Levering binnen 48 uur of 10 werkdagen

Vanaf 100 stuks kunnen we bedrukte dozen leveren, binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Deze dozen kunnen wij laten bedrukken tot 6 Pantone kleuren. Wanneer er spoed is kunnen we voor een toeslag de tassen zelfs binnen 48 uur leveren!

Levering vanaf 10 – 12 weken

We kunnen deze wijndozen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om alvast een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen. Zo kun je profiteren van de scherpste prijs en tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten al ontvangen.

Productinformatie

Uitvoering                Geschikt voor 1,2 of 3 wijnflessen 
Materiaal Bruin golfkarton, omplakt met papier, glans gelamineerd.
Druktechniek  Zeefdruk & Offsetdruk
Minimale oplage 100 stuks
Draagkracht 1,2 of 3 flessen

Over de wijnflesdoos

Een flesje wijn weggeven als bedankje of als cadeau komt vaak voor, maar hoe zorg jervoor dat deze mooie fles wijn onbeschadigd aankomt? Juist dat kan door deze te verpakken in een mooie en luxe wijndoos. Met een mooie en luxe wijnflesdoos verpak je niet alleen de wijn, maar zorg je er ook voor dat je naam naar voren komt. Wijndozen zijn leverbaar voor 1, 2 of 3 flessen wijn. Met een kartonnen inleg aan de binnenzijde van de dozen zorgen wij voor de vakverdeling, waardoor de wijnflessen niet beschadigen. De wijnflesdozen kunnen wij voorzien van een mat of glans laminaat/vernis.